Skip to content Skip to footer

Wyścig odbędzie się zgodnie z przedstawionym harmonogramem, a rywalizacja została podzielona na dwa dni.

Sobota (25 czerwca 2022)

Rejestracja uczestników, kasa, odbiór numerów startowych

  • Biuro zawodów godz. 9.00 – 12.00

Start wyścigu (część 1)

  • Uroczyste otwarcie imprezy godz. 12.30
  • Kategoria: M50a godz. 13.00

    3 x 31,3 km = 93,9 km

  • Kategoria: M50b godz. 13.10

    3 x 31,3 km = 93,9 km

  • Kategoria: M60a godz. 13.20

    2 x 31,3 km = 62,6 km

Start wyścigu (część 2)

  • Kategoria: M60b godz. 16.00

    2 x 31,3 km = 62,6 km

  • Kategoria: M70a godz. 16.10

    2 x 31,3 km = 62,6 km

  • Kategorie: M70b, M80 godz. 16.15

    2 x 31,3 km = 62,6 km

Dekoracje

Niedziela (26 czerwca 2022)

Rejestracja uczestników, kasa, odbiór numerów startowych

  • Biuro zawodów godz. 8.00 – 10.00

Start wyścigu (część 1)

  • CM-20 godz. 10.30

    4 x 31,3 km = 125,2 km

  • Kategoria: M30 godz. 10.40

    4 x 31,3 km = 125,2 km

  • Kategoria: M40a godz. 10.50

    3 x 31,3 km = 93,9 km

  • Kategoria: MA1 (wyścig amatorów) godz. 10.55

    2 x 31,3 km = 62,6 km

Start wyścigu (część 2)

  • Kategoria: M40b godz. 14.30

    3 x 31,3 km = 93,9 km

  • Kategorie: MA2, MA3, KA1, KA2 (wyścig amatorów) godz. 14.40

    2 x 31,3 km = 62,6 km

  • Kategorie: CK-20, K30 godz. 14.45

    2 x 31,3 km = 62,6 km

  • Kategorie: K40, K50 godz. 14.50

    2 x 31,3 km = 62,6 km

Dekoracje